Coach voor influencers

Een mental coach dat afstaat van jouw werk en enkel met jou bezig is.
coach voor sporters
coach voor influencers

We zijn er in jouw belang

Word je voor je gevoel geleefd? Doen negatieve reacties en comments wel wat met je? Dan heb je te maken met de keerzijde van het vak “influencer”.

Het biedt mooie kansen en is super om te doen. Maar wanneer je je eigen merk bent geworden is het fijn om iemand te hebben die naast je staat, iemand die met je mee denkt in jouw belang!

Wij zijn er 24/7 voor je!

Vraag naar de mogelijkheden.

Bij ons ben jij de ster!

We zijn er voor jou en denken met je mee!

Een mental en personal coach die die met jou/jullie meedenkt en waarbij je je ei kwijt kunt.

Of je nu keihard hebt gewerkt om influencer te worden of ineens keihard viral ging en zomaar influencer werd? Het maakt jou de “moderne bekende Nederlander”. Hoe gaaf is dat? 

Ineens spreek je mensen waar je eerst tegenop keek, komen er bedrijven die willen dat je reclame voor ze gaat maken en voor je het weet verdien je er geld mee. Wellicht sluit je je aan bij een managementbureau of andere platformen die met je meedenken om jouw sterker in de markt te zetten waardoor je nog meer volgers, bekendheid en geld krijgt.

Maar zoals alles, heeft alles een keerzijde. En die van een influencer liegt er soms niet om. Het zijn vooral de negatieve reacties die je niet wilt lezen… maar of je ze nu toch leest of ze te horen krijgt? Het doet wat met jou als persoon! Praat je erover? Niet snel of je denkt… ach ja, het hoor erbij. 

Coach voor influencers is er voor jou! 24/7 om je mentaal sterker te maken. Maar ook om naar je te luisteren wanneer je dit nodig hebt!

Wat heb je te verliezen?

Email

info@coachvoorartiesten.nl

Telefoon

+31618897006

Adres

Kaagstraat 7-A,
8102 GZ, Raalte

coach voor influencers

Mental coach voor artiesten, sporters en influencers.